Cannabis Meditations-ceremoni

Denne meditation er en helaftens ceremoni, og er både for den øvede cannabis-nyder, og for den som vil prøve urten for første gang i trygge rammer.
Meditationen fungerer, lige som Tripsitning, ved at du medbringer din egen urt til piben, - og jeg skaber rammerne omkring meditationen.

Om Meditationen:
Vi vil lave en fælles energi-rejsning gennem kroppens chakras, og undervejs ryge urten på en måde, så den giver en kraftig psykedelisk – bevidsthedsudvidende virkning.
Jeg guider meditationen med min stemme, og tuner mig ind på vores fælles-frekvens, alt imens der strømmer udvalgt musik ud af højtalerne, til at understøtte meditationen. Der vil også være pauser i musikken, hvor vi kan give lyd med vores stemmer og synge sammen på Universets lyd: AUM.

Tanker før meditationen..
Når du giver verden din uforbeholdende opmærksomhed og lader den trænge ind i dig gennem dine åbne sanser, vil du opdage at mens verden trænger ind i dig, trænger du ind i verden. Vejen indad er vejen udad. Der er ingen grænser.

Hvornår og hvor?
Du kan holde øje med kalenderen her på siden, for at se hvornår jeg holder cannabismeditaiton. Det sker ca. en gang om måneden. I sommerhalvåret vil nogen af meditationerne blive holdt i skoven omkring bål eller i min Lavvu (et samisk tipi-telt med plads til omkring 15 mennesker og bål), men de fleste vil holdes indenfor. Når du tilmelder dig cannabismeditationen vil du få oplyst om tid og mødested.

Meditationen tager 4-5 timer, alt efter hvordan vores energi arbejder, men du skal regne med at blive et par timer ekstra til at falde lidt ned på, før du begiver dig hjemad. De fleste tager først hjem ved 1-2 tiden om natten. Der er tog fra stationen hver halve time hele natten i weekenden.
Efter meditationen laver jeg the. Medbring gerne kop og evt. kiks, chokolade eller frugt.

Når det afholdes udenfor bør du medbringe:
- En pude du kan meditere på
- evt. et underlag, så puden ikke bliver fugtig
- Tøj efter vejret (tjek dmi!)
- Et tæppe til at slå om dig (det kan godt trække i ryggen når man sidder ved bålet)
- Vand til dig selv
- et topskud til piben. Vi blander røgen af de topskud I tager med. Hold dig helst til plantemateriale. Forarbejdet hash kan være af skiftende kvalitet, og vi ønsker kun den rene plantes virkning.

Når det afholdes indenfor skal du kun medbringe topskudet til piben.

Pris for deltagelse: 300 kr. som betales kontant.

Dette er ikke en opfordring til at ryge cannabis generelt, men er tænkt som et tilbud, til den der alligevel har tænkt sig at ryge urten, og som kunne tænke sig at gøre det i en spirituel/meditativ sammenhæng, sammen med andre ligesindede.


Folk der har prøvet Cannabismeditation siger:

Af hjertet tak Fanny for en, ud over det saædvanlige, fantastiske Chakrameditation, din kyndige guiden og dit spirituelle væsen, i en fabelagtig setting - ikke mindst, efterfuldt af dybe, sindrige samtaler til forståelse af indviklede sammenhænge. Kan ikke forestille mig en mere blissful måde, at starte påskeferien og foråret på ~ Hilsen fra (en anonym deltager, den 27.03.15)

Til toppen