Tripsitning af psykedelisk rejsende

Har du planer om at tage et trip med et psykedelisk bevidsthedsudvidende stof, men er i tvivl om hvordan du kan gøre det på den bedste måde? Så er du velkommen til at skrive eller ringe til mig for at få råd og vejledning.
Du kan også bestille mig som tripsitter, hvor jeg er sammen med dig, mens du tager på din indre rejse (på et stof du selv har anskaffet), og jeg tager hånd om alt det praktiske, såsom at have styr på musik og lave the eller passe bålet (hvis det er udenfor), udover at være der som støtte og rejsefælle for dig. Som tripsitter kan jeg både arbejder terapeutisk og shamanistisk, samt guide dig gennem bevidsthedstransformationer, hvis der er brug for det.

Uanset hvilken rejse du ønsker at tage, skal vi først mødes og have en samtale, for det er vigtigt at vi føler tillid til hinanden, før vi begiver os ud i den flydende verden sammen.


De mest almindelige subtanser jeg er øvet i at tripsitte, er følgende:

Psilocybin (svampe)
Rejser på svampe kalder jeg for Sjælefremkaldelse, og det er dem som jeg arrangerer flest af. De foregår som regel for enkelte personer, men kan også bestilles for grupper, hvis man i forvejen kender nogen som man vil rejse med. Der vil også være mulighed for at deltage i en sjælefremkaldelses-ceremoni som jeg arrangerer og annoncerer i kalenderen. Hvis du ønsker at melde dig til sådan en, er det en forudsætning, at du har prøvet et psykedelisk stof før.

MDMA: Dette stof har vist sig særdeles nyttigt som terapeutisk redskab i forbindelse med traume forløsning (Post-traumatic-stress-disorder, PTSD). Læs mere om terapi med MDMA HER.

Ketamin har blandt den psykedeliske undergrund længe været kendt for sin antidepressive effekt. Den kan være en genvej ud af selvmodstanker og nervøs "selvsving", hvor det bliver umuligt at snappe ud af angsten. Læs mere om Ketamin HER.

DMT (N,N-Dimethyltryptamin) er en substans som findes i mange forskellige planter, og er en vigtig ingrediens i den psykedeliske bryg Ayahuasca. Læs mere om DMT HER.


Om mig
Jeg er 51 år, er uddannet biolog og praktiserende psykonaut. I 34 år ha jeg benyttet og udforsket forskellige psykedeliske stoffer, første gang som 16 årig, og jeg har siden arrangeret og deltaget i mange psykedeliske sessioner. Første intense periode lå fra jeg var 16 til 20 år og senere fra jeg var 28 og indtil nu. I tiden fra 20 til 28 holdt jeg (næsten) pause for at fordøje nogle indtryk og ventede til at jeg var klar igen. Siden 2004 har jeg regelmæssigt arrangeret 1-5 større sessioner pr år med ligesindede, - de fleste sessioner har været med psilocybin-svampe, men også Ayahuasca, San Pedro (meskalin) og LSD har været inde over, og jeg har arrangeret det i lejede hytter, i skoven med bål, som natur-vandreturer eller i private hjem. Det har givet mig erfaring i hvordan man håndterer de forskellige situationer der kan opstå på et trip, og øvet mig i at have overblik over de andre deltagere, selvom jeg har indtaget svampe eller andre psykedeliske substanser.
I de sidste 9 år har jeg arbejdet som tripsitter og tager idag mellem 2 og 4 klienter om måneden.

Det praktiske:
Før jeg tager stilling til, om jeg vil være tripsitter for dig, vil vi have et indledende møde, hvor vi får snakket om hvad du vil med trippet, og hvilken psykedelisk stof du har planer om at rejse på. Det er vigtigt at jeg ved hvad du vil tage, da de psykedeliske stoffer opfører sig forskelligt, og det er ikke alle stof-oplevelser jeg vil være tripsitter for.

Hvis jeg skal være tripsitter for en hel gruppe, vil jeg inden trippet lave møder med jer alle enkeltvis eller få ad gangen, så jeg kender jer, og ved om jeg kan være tripsitter for jer hver især.

Du skal desuden være opmærksom på, at du selv står for at skaffe det psykedeliske stof til dig selv, - det hverken kan eller vil jeg hjælpe dig med, da de fleste psykedeliske stoffer er forbudt i Danmark. Det er derfor dit eget ansvar både at skaffe det og indtage det.

Skriv eller ring for yderligere information. Alle samtaler og planer om trip vil foregå i dybeste fortrolighed.

Dette er ikke en opfordring til at tage stoffer, men et tilbud om støtte og vejledning til den som alligevel har tænkt sig at tage et psykedelisk stof, for at minimerer de farer der kan ligge i, at kaste sig ud i et trip for første gang.Til toppen